De beste geschenken voor een fotohokje op een bruiloft

Wat zijn de beste geschenken voor een fotohokje op een bruiloft?

Een fotohokje op een bruiloft is een geweldige match-up prijs voor uw eregast, goede vrienden, bruidegom en groomsmen, en zelfs gasten van de familie van de bruid en bruidegom.

Photo Booth Verrassingen

Sommige gasten zullen na het sluiten van het fotohokje nog buiten ronddwalen op zoek naar hun prijs. Als je een fotohokje op je huwelijk hebt, overweeg dan om je bruidsmeisje of bruidsgast een bekende te geven.

Denk eraan: u steunt een lokale onderneming, dus wees niet gierig!

Wat is een fotohokje?

Een fotohokje is een stand waar mensen foto’s kunnen nemen voor uw huwelijk of verlovingssessie. Een camera set, lichtgewicht statief, en uw sluitertijd van keuze zijn inbegrepen. Hoewel niet typisch vermeld als een op zichzelf staande tip, ontving ik onlangs een tip die suggereert om een cameraplatform (zie de post over het optuigen van professionele bruiloftsgasten ) onder het statief te plaatsen, zoals een Google- of Apple-product doet wanneer het op hun stand wordt geplaatst. Waarom is fotografie op een bruiloft zo uniek? Fotografie is een van de weinige activiteiten die niet voor een groep kunnen worden ingedeeld. Bijgevolg leggen alle stand-alone tips (die ik gevonden heb) de nadruk op fotografie voor de gasten, maar fotografie is een activiteit die zich onttrekt aan de commercialisering, en kan dus meer impact hebben bij de minder professionele. Waar is een fotohokje? De meeste bruiloften hebben het fotohokje in de evenementenruimte. Het kan economieën helpen om zo veel mogelijk gasten buiten te hebben.

Waar moet je zoeken?

Communiceer van tevoren met je favoriete verkopers, ook met verkopers die zich richten op de evenementenruimte die jij organiseert. Geef geen gedetailleerde verkoperslijst; wees open en eerlijk over welke verkopers sommige van je vrienden precies hosten (en wat hun behoeften zijn), en wat ze van hen verwachten. Je beste kans is om de verkopers van tevoren te bespreken en ervoor te zorgen dat mensen het deel krijgen dat ze nodig hebben. Hebben de mensen die je nodig hebt ontmoet je op de plaats. Denk na over hoe je deze vierkante meters van stroom zal voorzien.

Wat is een verhalenvertellers stand?

Een storyteller’s booth is een ruimte op tafelniveau die is ontworpen voor het vertellen van verhalen. Met een stamboom van rechtszaken over schending van het auteursrecht, weet het publiek dat het een storyteller’s booth niet moet opblazen. Probeer echter niet om een gast het zelf te laten doen. Deze cabines zijn bedoeld voor meer casual vertelavonden of evenementen. Denk aan het verlichten van een koffietafel of zelfs een lege tafel met kaarsen. Als je een muurschildering hebt, is dat misschien het overwegen waard. Met een leeg hokje kun je wat lege ballen of waxinelichtjes neerleggen waar de gasten lekker op kunnen loungen. Geschenken voor verhalenvertellers?

Ik heb iedereen van glutenvrije tot veganistische feestdrankjes aan deze tafels gezien. De accountants nodigen tandverzorging benodigdheden. De fotografen brengen stoelkussens mee. De evenementenplanners zorgen voor versnaperingen. Elk dienblad en elk kopje lekkers heeft een nuttig verhaal erachter. De gekste verhalen hebben het over een toekomstige bruiloft en ideeën voor trouwdecoratie.

Een Toastmaster feesttafel voor gekke dingen

Het lijken wel geziene feesttafels, maar toch zijn ze ongelooflijk gedetailleerd. Wat het decor betreft, kunnen deze tafels een feest voor ongeveer tien personen of meer organiseren.

Wat je nodig hebt om het te versieren

Salontafel, stoelen, drankstandaards, picknickstoelen, glijbaan, ruimte om spullen op te bergen, kandelaars, schalen, decoratie verkeer die komen en gaan, bier koozie, en nog veel meer. – Hoe maak je een mooie Octocat in elkaar? Als je deze post gevonden, je bent een bonafide Video Game Nerd. Klik op de link hieronder en download de Octocat Ingrediënten. De rest bepaalt uniek Titel Persoonlijkheid Families Brouwsel van Fermenten De Nerdomkun

Opnieuw bewerkt van ” Senior Party Sjablonen – 11 tips om u te helpen een geweldig feest te organiseren “