Groepsreis Israel

Deze reizen zijn een voortdurende ervaring en dit zijn onafhankelijke reizen die door elke groep of het gezin worden georganiseerd. Alle groepen vragen om specifieke groepen en beëindigde reizen kunnen door de oorspronkelijke groep ter overweging worden geaccepteerd. Het format is algemeen en onderwerpen kunnen worden aangepast aan persoonlijke voorkeuren. Er zal plezier en gemeenschap zijn, maar er kunnen ook leermogelijkheden zijn en het spreken met vreemden die we niet kennen. We verwachten files, maar onze reizen zijn goed besteed en alle groepen genieten van de ervaring. Individuen die rijden of rijden Tijdens deze reizen kunnen worden aangemoedigd om hun mobiele telefoons op trilfunctie te zetten, zodat ze in geval van nood moeiteloos kunnen worden gecontacteerd.

Toen we op 26 december 2014 in het land aankwamen, was elke reisgroep gemotiveerd om het land opnieuw te bezoeken. We deelden de theamentals van de reis en de uitdagingen en successen van onze groep. Ik deelde iets om over het land te leren en of ik me een beetje down voelde over de dag of gewoon wenste dat de reis voorbij zou zijn. Nogmaals, onze accommodaties zijn nog steeds in Israël en de slaap-in-tot-ontbijt-sfeer was geweldig, evenals de vertrouwde omgeving.

Ik deelde de poëziemythen rond het land dat ons naar dit land leidde en hoe alle verhalen hun weg vonden van het Oude Testament naar het Nieuwe Testament. Ik vertelde over de plek die me deed denken aan knieën in het zand toen ik het land zag. Ik deelde wat ik leerde over het leven dat niet 'Zariv' heette en niet 'Ebra' heette. Ik deelde wat ik leerde over de ontwikkeling en groei van mijn kinderen. Ik deel over het vermogen van een persoon om spiritueel te groeien en niet alleen over iemand die religieus georiënteerd is. Bij het zoeken op internet ontdekten we dat onze groep de keuze had in welke stad we zouden zijn voor de reis. Ik heb tijd doorgebracht in Amman, Jordanië, Bethlehem en Jeruzalem – allemaal gratis een taxi indien nodig. We hebben heerlijk gegeten bij een speciale … Ik vertelde over mijn zoon en hoeveel de mensen in het land hem leerden. Ik deelde hoe Dale het nieuws van hoop en liefde aan iedereen brengt. Na de maaltijd deed ik nog een groepsactiviteit om te ontdekken wat we in het land aantroffen. We slenterden door vijf verschillende straten in Jeruzalem en liepen door steegjes. We hebben de Basil Lunch niet genomen, maar er waren genoeg gratis straatverkopers op de open markt. We brachten tijd door op Strawberry Market en hadden een geweldige traktatie. Zowel het eten als de mensen waren geweldig en we liepen hand in hand naar beneden om langs de waterkant te lopen en weg naar de Arabische stoep. We brachten tijd door op Strawberry Market en hadden een geweldige traktatie. Zowel het eten als de mensen waren geweldig en we liepen hand in hand naar beneden om langs de waterkant te lopen en weg naar de Arabische stoep. We brachten tijd door op Strawberry Market en hadden een geweldige traktatie. Zowel het eten als de mensen waren geweldig en we liepen hand in hand naar beneden om langs de waterkant te lopen en weg naar de Arabische stoep.

Ik leerde over de spirituele connectie die Israël heeft met alle mensen in de wereld. Ik leerde over de eenkind-nederzettingen, een terminologie die in de onze wordt uitgelegd. Ik heb geleerd hoe mijn zoon getalenteerd is in vrede en dat zijn mensen in het vredescentrum voor het Midden-Oosten 2006 zijn. Ik leerde over de zegeningen van mijn zoon en mijn vele zegeningen. Ik leerde over de hunkering die engelen altijd hebben voor mijn kinderen. Ik heb kunnen leren om niet zo opgeslokt te worden door alle andere wereldse dingen die ik zou kunnen doen, terwijl ik kon genieten van de geschenken die God ons in dit leven heeft gegeven. Ik heb geleerd dat ik meer dan wat dan ook van mijn kinderen hou en met de diepe liefde die ik deel, heb ik nu leerzame momenten en leg ik "geschenken" rond familie uit in mijn persoonlijke boodschap aan mijn kinderen en mijn kleinkinderen.

Mijn hart gaat uit naar alle paren die hun kinderen op het juiste moment hebben gegeven en later degenen die dachten dat ze niet de juiste timing hadden -Specifieke data Westerlingen begrijpen geen veiligheidskwesties, hygiënekwesties en in dit geval zachtaardigheid problemen. Ik hoor verhalen en zie verhalen over de ongelooflijke liefde die ouders voor de kinderen hebben en hoe ze hun leven zonder obsessie leefden. Ik kijk met mededogen naar ouders die bezig zijn hun kinderen een geweldige opvoeding, liefde, begrip, delen en het leven van denkbare daden te geven en hoop voor de volgende generatie van Gods kinderen.